İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 25 Mart 2023 271 Görüntüleme

Hürriyetçi Eğitim Sen Tarsus İlçe Başkanlığı ”Çay Tadında Hürriyet ” Buluşması Düzenledi

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu ve Genel Sekreteri Ali İhsan Hasanpaşaoğlu Tarsus’a gelerek dört okul ziyareti yapıp eğitim çalışanlarının sorunlarını dinledi.

Akabinde Hürriyetçi Eğitim Sen Tarsus İlçe Temsilciliğinin üyelerine düzenlemiş olduğu “Çay tadında Hürriyet Sohbetleri” adlı etkinliğe katılıp üyeleriyle sohbet etti.

Kuruoğlu; bir gün inşallah Wikipedia “Türkiyede siyasetten talimat almayan sivil sendikacılığın kuruluş tarihini Hürriyetçi Eğitim Sen’in kuruluş tarihi olarak yazacak”.

Kuruoğlu; sendikanın din olmadığını belirterek, sizleri savunamayan, hak elde edemeyen, talimatla iş yapan sendikalardan büyük istifalar olursa işte o zaman sendikaların işler hale geleceğini söyledi. Bunun yanı sıra 100 bin öğretmen atamasının gerçekleştirilmesi, proje okullarına öğretmen alınırken yapılan usulsüz atamalar, öğretmenlerin Mersinde il içi yer değişikliğinde zorluk yaşadığı, bunun çözümünün de emekli olan eğitimcilerin yerine özür grubu atamaları olmadan il içi sıra tayininin en az iki kez işletilmesi gerektiğini söyledi.Toplantı Hürriyetçi Eğitim Sen Tarsus Temsilcisi Talip ÖZDEMİR’in Genel Başkan ve Genel sekrerere hediye taktimi ile son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster