İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 24 Mart 2023 209 Görüntüleme

SEMİH ÖZSU AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI, AK PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞINDA AÇIKLADI

SEMİH ÖZSU 24.03.2023 (bugün) Saat 10.30’da önce PTT Yanı Yarenlik Alanında toplanıp daha sonra oradan Tarsus Ak Parti Tarsus İlçe Başkanlığına geçerek, Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adaylığını duyurdu.
Tarsuslu Semih ÖZSU, 1981 yılında Ankara’da yaşamaya başladı. 1981’den beri de Ankara’da ikamet ediyor. Ayrıca, Eski Kültür Bakanı İstemihan Talay’ın 1997- 2002 yılları arasında danışmanlığını yaptı. Emekli olduktan sonra da 2012 yılında Ankara’da Tarsuslar Derneğini kurdu.
Sn. Özsu AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığında yaptığı açıklamada partililere milletvekilliği aday adaylığını açıklarken şunları söyledi:
“2002 yılından bu yana milletimizin, halkımızın teveccühü ile iktidara gelmiş Sn. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2002 yılında başlayan serüvenine şu anda 21 yıldır sürdürmekte olan bir partinin mensubu olmaktan da ayrıca gurur duyuyorum.
Neden Ak Parti’de siyasete başladım, ben geçmiş vesayet dönemlerini iyi bilenlerdenim sizler gibi. Ve ben 55-56-57. Hükümetlerde bakan danışmanlığı yaptım. Bunu normalde sorarsanız 15 yıl bakan danışmanı olmam lazım. Ama ben 3 hükümette, 5 yıl bakan danışmanlığı yaptım. Yani bir buçuk yılda bir ortalama hükümet değişti. Çok şükür ki sistemler oturdu. Artık Cumhurbaşkanımızın koyduğu irade sonrasında 5 yılda bir seçimler oldu. 1 Kasım seçimi hariç. O yüzden de daha sağlıklı bir işleyiş başladı.
Neden Ak Parti’ye güç vermeliyiz, destek vermeliyiz?
Değerli arkadaşlar şu anda önümüzdeki 14 Mayıs’ta yapılacak seçim Millet İttifakına karşı yapılacak bir seçim değil. Bunu böyle görmeyin. Millet İttifakını dışarıdan yönetenler tarafından, Recep Tayyip Erdoğan’ın yıkılması için mücadele veren bir karşı guruba Avrupa’ya, Amerika’ya karşı vereceğimiz bir mücadeledir.
Eğer biz Sn. Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenmezsek onu tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçemezsek 21 yıldır edinilen kazanımların hepsini kaybedeceğiz. Çünkü karşı tarafta Millet İttifakında birbiriyle uyuşmayan 6’ydı, 2 gün önce de su yüzüne çıktı. 7 parti var ve hiçbiri birbiriyle uyuşmuyor. Ben onlarında çok sağlıklı yürüyebileceğini düşünemiyorum. Onun için ülkemizin geleceğini muhalefete teslim etmememiz lazım.
Dava Bizim, Ülke Bizim, Memleket Bizim. Gerçekten 21 yıldır yapılanları herkes görebiliyor. Bu çerçevede bu yılda, bu davaya katkı sunabilmek için Milletvekili Aday Adayı oldum. Bana vermiş olduğunuz cesaretten dolayı tekrar aday adayı oldum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster