İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 22 Aralık 2023 59 Görüntüleme

VEYİS AVCI TARSUS BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP OLDU

Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, dün saat 10.30 ‘ da CHP ilçe binasında Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tarsus Belediye Başkanlığına aday adayı için resmi olarak başvurusunu yaptı.
Yerel seçimler öncesinde hareketliliğin hız kazandığı Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe örgütünde ; Tarsus Belediye Başkanlığı aday adaylığı konusunda sayıda her geçen gün artarak ivme kazanıyor.
CHP ‘nin önümüzdeki yerel seçimlerde de Tarsus Belediyesini kazanacağına yürekten inandığını dile getiren Avcı, ” Seçime yönelik olarak hem yakın çevremizle, hem de toplumun tüm kesimleriyle görüşmeler de aldığı olumlu tepkilerle motivasyonunun arttığını; Bunun Ankara CHP genel merkezine gitme hazırlığında olduklarını, Önümüzdeki günlerde Ankara dönüşünde de çalışmaları hızlandıracaklarını “ dile getirdi

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster