Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 22 Aralık 2023 65 Görüntüleme

Tarsus Müftülüğü Göçmenlere Yönelik Faaliyetlerini Sürdürüyor

Tarsus Müftülüğü, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Çiçekli Mahallesi’nde yaşayan göçmenleri ziyaret ederek, onlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen etkinlikte, göçmen çadırları ziyaret edilerek çocuklara ve ailelere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

İlçe Vaizi Hüsrev Yılmaz, Din Hizmetleri Uzmanı Fatih Çakır, Manevi Rehber İmambakır Songuralp ve İmam Hatip İsmail Eren’in katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde, göçmen ailelere yapılan yardımların yanı sıra manevi destek de sunuldu. Hediyeler arasında özellikle çocukların ilgisini çekecek kitaplar, oyuncaklar ve giysiler bulunuyordu. Aynı program kapsamında Çiçekli Mahallesi Jandarma Karakolu da ziyaret edilerek karakol komutanına Başkanlık yayınlarından Kur’an-ı Kerim ve dergiler hediye edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster