Ana Sayfa Gündem, Teknoloji, Yaşam 29 Mayıs 2024 48 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MİLLİ MUHARİP UÇAĞI “KAAN”’IN TANITIM YÜZÜ OLAN YUSUF AKGÜN İLE GÖRÜŞTÜ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, ziyaretine gelen Milli Muharip Uçağı “Kaan”’ı modelleyerek tanıtım yüzü olan Yusuf Akgün ile görüştü
Vali Pehlivan, 30 Mayıs Perşembe günü Mersin Üniversitesi Akdeniz Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan “1. Mersin Engelsiz Kariyer ve İstihdam Günleri” kapsamında İlimizde bulunan Yusuf Akgün ile görüşerek yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yusuf Akgün’ün kolları ampüte olduğundan ağzıyla kalem tutarak Milli Muharip Uçağı “Kaan”’ı modellemesinden dolayı tebrik eden Vali Pehlivan, Akgün’e bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
Valilik Makamında gerçekleşen görüşmeye; İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cuma İvrendi, Mersin Engelsiz İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Soner Demir ve Mühendis Fatmanur Demirtaş katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster