İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 4 Şubat 2023 136 Görüntüleme

TARSUS UMUT KERVANI DERNEĞİN’DEN AKKOZA MEDYA GRUBUMUZA NEZAKET ZİYARETİ

Tarsus Umut Kervanı Derneği, Akkoza Medya Grubumuza nezaket ziyaretinde bulundu.
Denek Başkanı Sn. Ziya BAYIK, Yönetim Kurulu üyeleri, Sn. Oğuz OBUT, Sn. Veysel DEMİR ve Dernek gönüllü üyelerinden Sn. Abdullah RUSUK’tan oluşan heyetiyle Stüdyomuzu ziyaret ettiler.
Akkoza Medya Rejisörümüz Erdal Alakaş ile faaliyetleri üzerine yaklaşık 2 saat sohbet ettiler. Rejisörümüz Dernek Başkanı Sn Bayık’a stüdyomuzu tanıttı, faaliyetlerimizi anlattı.
Dernek Başkanı Ziya Bayık faaliyetlerinden şöyle bahsetti, Tarsus ve çevresinde Yetim giydirme çalışmaları, Adak, Kurban, Akika, Gıda paketi yardımları, ve Öğrenci bursları gibi bir çok konuda gerçekten ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarına yardımlarda bulunuluyor dedi.
Verimli ve güzel gecen sohbetin ardından en kısa zamanda iadeyi ziyaret yapacağımızın altını çizerek, Sn Başkan Ziya beye ve yönetimine çalımlarında kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster