İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Yaşam 4 Ocak 2023 166 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, 3 OCAK ZAFER YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

Vali Ali Hamza Pehlivan, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen Zafer Yürüyüşü’ne katıldı.
Toroslar İlçesi Kuvayı Milliye Anıt Kavşağından İl protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla başlayan Zafer Yürüyüşü, gazilerimizin geldiği temsili treni karşılamak üzere Mersin Garı’na kadar devam etti.
Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve İl Protokolü tarafından karşılanan temsili trenden inen Gazilerimizin teslim ettiği Türk Bayrağı’nı Vali Pehlivan öperek teslim aldı.
3 Ocak Zafer Yürüyüşü, Gazilerimize çiçeklerin sunulmasının ardından, Vali Ali Hamza Pehlivan, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, askeri ve mülki erkan,şehit aileleri ve gaziler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla devam ederek Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster