Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 11 Mayıs 2023 125 Görüntüleme

Ümit ÖZDAĞ: “Sığınmacıların Hepsini 1 Yıl İçerisinde Ülkelerine Geri Göndereceğiz “

Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit ÖZDAĞ ve Mersin Milletvekili adayları 10.05.2023 çarşamba günü Tarsus’u ziyaret etti.Sayın ÖZDAĞ’ı Tarsus Yarenlik Alanı’nda kalabalık bir grup gençlerle karşılayan Tarsus ilçe Başkanı Nilgün Oktan, Özdağ’ı çiçeklerle karşıladı.

Özdağ aracından inerken gençler, “Tarsus Ovası, Bozkurt Yuvası”, “Bozkurt Ümit” şeklinde sloganlarla karşılarken, sık sık alkışladılar ve Zafer Partisi’ne destek vereceklerini söylediler.

Tarsus Gençliğinin bağrına bastığı Ümit Özdağ daha sonra seçim otobüsünün üstüne çıkarak, çoğunluğunu bozkurt işaretleri yapan gençlerin oluşturduğu vatandaşlara seslendi.

Özdağ burada yaptığı konuşmada, ülkenin sorunlarını ancak Zafer Partisi’nin çözeceğini belirterek, “Cumhurbaşkanı adayımız Sinan Oğan’ın bu seçimlerde başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Ülkemizde milyonlarca göçmen ve sığınmacı var. Biz bir yıl içerisinde hepsini ülkelerine geri göndereceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Hitap ettiği gençlerden ve vatandaşlardan seçim için destek isteyen Özdağ, Türkiye’nin önündeki tek çıkış yolunun Ata İttifakı ve Zafer Partisi olduğuna dikkat çekti.

Özdağ, “Sinan Oğan’ın Cumhurbaşkanı, Zafer Partisi’nin ise Meclis’teki en güçlü grup olması bizim mücadelemizin bu seçimdeki temel hedefidir” diyerek, “Çünkü ‘Ne mutlu Türk’üm’ diyebilen, HÜDA PAR ile HDP arasına sıkışmayan tek ittifak Ata İttifakı’dır, Zafer Partisi geleneğidir. Bu ittifakta ve Zafer Partisi’nde, Atatürk’ün 6 oku da Türkeş’in 9 ışığı da temsil edilmektedir. Bizim dışımızda da hiçbir yerde temsil edilmiyor. Atatürk çizgisinde bir Türk milliyetçiliğini siyasette tekrar hakim güç ve politika haline getirmenin mücadelesini veriyoruz” şeklinde konuştu.

Ümit Özdağ konuşmasının son bölümünde ise sözlerini şöyle tamamladı:

“Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birine giderken, kullanacağınız oyun Türkiye’nin yarınlarını nasıl etkileyeceğini de göz önünde tutarak kullanın. Türkiye’nin Göçmenistan olması veya Atatürk’ün Cumhuriyeti olarak kalması Zafer Partisi’ne oy vermenize göre değişecek. Yaklaşan İstanbul depreminin Türk ekonomisini alt üst edip, binlerce insanın günlerce enkaz altına kalıp kalmamasını Zafer Partisi’ne vereceğiniz oy belirleyecek.

Uyuşturucu çetelerinin, çocuklarımızın geleceğini çalıp çalmayacağını Zafer Partisi’ne vereceğiniz oy belirleyecek. Gelin 14 Mayıs Pazar günü oyunuzu Zafer Partisi’ne verin, Türkiye’yi hem Göçmenistan olmaktan, hem depremle ekonomisinin yıkılması riskinden hem de çocuklarımızı uyuşturucu çetelerinin tuzağından kurtarın”.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster