İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 11 Mayıs 2023 140 Görüntüleme

Gülcan KIŞ : “Sana Söz , Tarsus’a da bahar gelecek ! “

CHP Mersin Milletvekili Adayı Gülcan Kış ve CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal ,CHP Tarsus Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ,Mersin Büyükşehir İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan ,CHP Meclis Üyesi Ünzile Kuru,CHP Tarsus İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Tarsus ‘ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Halciler Derneği,NF Tekstil,Bağlar Tekstil Atölyesi,İmece Tekstil,Ergenekon Tekstil Atölyesi ve Şehitishak Mahallesi Turkuaz semt pazarını ziyaret eden heyet vatandaşlar ve tekstil emekçileriyle buluştu.

Gülca Kış : “Tekstilde dünya markası ürünlerin ana vatanı aslında Türkiye.Bugün Tarsus’ta gezdiğim tekstil fabrikaları, bunun en çarpıcı örneği.Artık üretkenliğimizi markalaştırma dönemi.Sana Söz,Tarsus’a da bahar gelecek ! “ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster