İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 30 Aralık 2022 157 Görüntüleme

TUED TARSUS ŞUBESİ : 9 DAİRE KARŞILIĞI SÖZLEŞME İMZALANDI

#SonDakika TUED TARSUS ŞUBESİ : 9 DAİRE KARŞILIĞI SÖZLEŞME İMZALANDI

Türkiye Emekliler Deneği Tarsus Şubesi (TUED) 30.12.2022 cuma günü Mustafa Yıldızbakan ile 9 daire karşılığı basın mensuplarının huzurunda sözleşme imzaladı.

Ömer KURNAZ yaptığı açıklamada, Türkiye Emekliler Deneği Tarsus şubesi olarak, bugün hepinizin huzurunda, yıllar önce Tarsus Takbaş mahallesinin orada, 8 dönüm yakın arsa almıştık, ve bu arsayı da o zaman ilan etmiştik, sağ olsun bize muhalif olanlar o zaman Ömer Kurnaz, parayı çamura attı çöpe attı demişti.
Şimdi parayı çöpe attığımız arsa, Belediyemiz tarafından orası imara açıldı. İmara açıldığından sonrada şimdi orayı, arsamızın bir bölümünü 9 kat karşılığında Mustafa Yıldızbakan bu sözleşme ile verdik.
7 Dönüm 600mt olan arsamızın 1 dönüm, yaklaşık 700 mt2’ni müteahhit Mustafa Yıldızbakan ile Dernek olarak anlaştık, sözleşmesi imzalayarak verdik.
Geri kalan arsamızı da değerlendireceğiz diyen Ömer Kurnaz, sözlerine, Bu gün bu mutlu günde sizlerle beraber bu sözleşmeyi imzalayacağız Mustafa beyle beraber sizde yönetim kuruluda buna tanıklık etmiş olacaksınız.
Bu yapmış olduğumuz işlemlerin Önce Türkiye’mize Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şubemize Hayırlı Uğurlu olmasını Yüce Allah’tan istiyorum, inşallah kazasın belasız dairelerinde derneğimize teslim edilmesini nasip eder diyor teşekkür ediyorum dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster