Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 6 Mart 2024 31 Görüntüleme

Tarsus’ta Yeni Açılan “TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” Protokol Yürütme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Tarsus’ta bu yıl eğitim-öğretime başlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Protokol Yürütme Kurulu Toplantısı, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Tarsus Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hasan Şanlı katıldı.

Toplantıda Okul Müdürü İbrahim Akman, okulun mevcut durumuyla ilgili bir sunum gerçekleştirdi ve gündem maddeleri görüşülerek gelecek dönemde yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Tarsus TSO Başkanı Koçak, TOBB’un öncülüğünde hayata geçirilen okulun Tarsus için önemli bir kazanım olduğunu vurgulayarak, öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almalarını arzuladıklarını ifade etti.

Koçak ayrıca, tarım ve gıda sektörünün Tarsus için hayati öneme sahip olduğunu belirterek, öğrencilerin saha deneyimi kazanmalarının önemine değindi. Modern tarım uygulamalarına yönelik eğitimlerin önemine vurgu yaparak, öğrencilerin tohumdan ıslaha, üretimden paketlemeye kadar her alanda yetişmelerinin hedeflendiğini dile getirdi.

Toplantıda ayrıca, laboratuvar ve atölye olanaklarının değerlendirilmesi ve kurumlar arası işbirliği protokollerinin ele alındığı belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster