Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus 30 Aralık 2023 58 Görüntüleme

Adile Onbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kütüphanesi Açıldı

Tarsus Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıldönümü ve Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıldönümü Etkinlikleri çerçevesinde, Adile Onbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilere daha iyi bir eğitim ve öğretim ortamı sağlamak amacıyla kütüphane açılışı gerçekleştirildi. Törene, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu başkanlık etti.

Açılış törenine öğrenciler, öğretmenler, veliler ve yerel yönetim temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Kütüphanenin açılış kurdelesini kesen Kaymakam Otcu, eğitim ve kültür alanında yapılan bu tür yatırımların genç nesillerin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Kaymakam Kadir Sertel Otcu, yaptığı açıklamada: “Cumhuriyetimizi kuranları, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Tarsus’un kurtuluşunda büyük rol oynayan Adile Onbaşı gibi değerli büyüklerimize rahmet diliyoruz, onları minnet ve şükranla anıyoruz. Bu kütüphaneyi açmamız bilime, okumaya, öğrenmeye değer verdiğimiz içindir. Birlikte sürekli öğrenerek gelişelim. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster