İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 30 Aralık 2023 48 Görüntüleme

MEHMET YUNUS SEVEN :” Biz Birlikte Güçlüyüz. Tarsus’ta Tarih Yazacağız!”

Tarsus’un geleceğine yönelik taahhütleriyle dikkat çeken İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven, düzenlediği araç konvoyu ve katılımla dolu kahve toplantısıyla büyük ilgi gördü. Aday Seven’e, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil ve yönetim kurulu da eşlik etti.

Araç konvoyuna, Tarsus halkının yoğun ilgisi ve destekleriyle karşılaşan Mehmet Yunus Seven, daha sonra Kaleburcu Mevkiinde düzenlenen kahve toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya geldi.


Tarsus’un yaşadığı sorunlara çözüm önerileri sunan Seven, istihdam yaratma, şehri yatırımcılar için cazip hale getirme ve icraat belediyeciliği vurgusu yaptı. “Tarsus’u dertlerinden biz kurtaracağız. Sözde değil, özde icraat belediyeciliğini göstermeye geliyoruz” diyen Seven, tüm hemşehrilerine gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür etti.

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil ise yaptığı konuşmada, Mehmet Yunus Seven’in liderlik ettiği belediyecilik anlayışının Tarsus’u daha iyi bir geleceğe taşıyacağına inandıklarını ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster