İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 30 Aralık 2023 52 Görüntüleme

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI MEHMET ÖZEL, CHP TARSUS İLÇE BİNASINDA PROJELERİNİ TANITTI

Tarsus’un geleceğine yönelik vizyonunu açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Özel, partisinin binasında düzenlenen etkinlikte projelerini katılımcılara sundu. Makine Mühendisi olan Özel, Tarsus’un karşılaştığı sorunları detaylı bir şekilde ele alırken, çözüm önerilerini paylaştı.
Toplantıda, Tarsus’un potansiyeli ve gelişim alanları üzerinde duran Özel, Tarsus’un sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan nasıl daha ileriye taşınabileceğini değerlendirdi. Özellikle Tarsus’un çeşitli kesimlerini ilgilendiren konularda çözüm önerilerini içeren bir sunum gerçekleştirdi.
Spor ve kültür faaliyetlerine kadar geniş bir yelpazede konulara değinen Özel, katılımcılara sunduğu projelerle Tarsus’un daha yaşanabilir bir şehir olması için adımlar atmayı hedeflediğini vurguladı.
Sayın Özel, özellikle, çiftçilere yönelik destekler, öğrencilerin karşılaştığı sorunlar, işsizlikle mücadele ve turizm alanında yapılacak çalışmalar konusunda detaylı çözüm önerilerini paylaştı.
Tarsus Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde şeffaf bir iletişim politikası izleyen Mehmet Özel, Tarsus halkına daha iyi bir yaşam standartı ve gelecek vadeden projeler sunmak adına çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster