İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 31 Mayıs 2023 190 Görüntüleme

Tarsus’ta 2023 Yılı Kurban Fiyatları Açıklandı

Tarsus’ta gerçekleştirilen toplantıda, 2023 yılı kurbanlık fiyatları belirleme komisyonu tarafından kararlaştırıldı.

Komisyon, 30 Mayıs 2023 tarihindeki toplantıda büyük ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını belirledi. Buna göre, küçükbaş koyunun kilogram fiyatı 130 TL olarak belirlenirken, küçükbaş keçinin de kilogram fiyatı aynı şekilde 130 TL olarak açıklandı. Büyükbaş hayvanın kilogram fiyatı ise 150 TL olarak belirlendi.

Toplantıda imza atan ve komisyonda yer alan oda başkanları şu şekilde sıralandı: Nail UÇAK, Mutlu ÜNAL, Danyal AVŞAR, Mehmet AYDOĞAN ve Veyis AVCI. Bu oda başkanları, kurbanlık fiyatlarının belirlenmesinde aktif rol aldılar.

Tarsus ilçesindeki vatandaşlar, 2023 yılında bu fiyatlar doğrultusunda kurbanlık alımı yapabilecekler. Belirlenen fiyatlar, bölgedeki kurban pazarının seyrini etkileyecek ve tüketicilere bir fiyat referansı sunacaktır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster