İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 31 Mayıs 2023 127 Görüntüleme

Bayram TANRIVERDİ ,Belen ve Çevre Köylerdeki Sulama Sorununu Gündeme Taşıdı

Yeniden Refah Partisi Mersin il Başkan Yardımcısı Bayram Tanrıverdi ;

“Seçim kampanyası yürüttüğümüz dönemde, Belen ,Pirömerli ve çevre köyleri ziyaret ettik. Ancak Belen ve çevre köylerdeki halkımızın sulama suyuyla ilgili büyük bir sıkıntısı bulunmaktadır. Tarla ve bahçelerini sulama konusunda ciddi sorunlar yaşamaktadırlar. Bu nedenle bir sulama birliği kurulması talebinde bulunmaktadırlar.

Hem bölge halkının iş imkanlarına kavuşması hem de ülkemize katma değer sağlayabilmek amacıyla bölgemizde bir sulama birliği kurulmasını istemektedirler. Halkımız, gerekli başvuruları yapmalarına rağmen henüz gerekli cevabı alamamıştır. Bu nedenle tüm yetkililere çağrımızdır: Belen, Pirömerli, Katlıktaşı, Karadiken ve bölgedeki diğer köylerimizin su sorununun çözümü için birlikte hareket ederek sulama birliğinin kurulmasına yardımcı olalım. Bölgemizin kalkınması ve köylülerimizin su sorunlarının giderilmesi için el ele verelim. Bu konuda desteklerini bekliyoruz” diyerek köylülerin sulama sorununu gündeme taşıdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster