İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Sağlık, Son Dakika, Yaşam 1 Ağustos 2023 95 Görüntüleme

Büyükşehir Fındıkpınarı Caddesi’nde Yenileme Çalışması Yürütüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent genelinde birçok noktada yol ve asfalt çalışmalarını, vatandaşların ulaşım konforunu artırmak için aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin bir çalışma noktası da Mezitli ilçesi Fındıkpınarı Caddesi oldu.

2 bin 300 metrelik yol yenileniyor

Birçok noktada özellikle altyapı çalışmaları sonrasında bozulan yollarda çalışma yürüten ekipler,  bozuk zeminin kazınması ve asfalta hazırlık faaliyetlerinin ardından, sıcak asfalt serim işlemi gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında ekipler ilk olarak Mezitli ilçesinde yer alan Kuyuluk Mahallesi Fındıkpınarı Caddesi’nde geçtiğimiz günlerde asfalt yenileme işlemi gerçekleştirdi. İlk etapta caddenin İsmet İnönü Bulvarı ile Koru Caddesi arasındaki 900 metre uzunluğundaki yolda zemini freze makinesi ile kazıyan Büyükşehir ekipleri, ardından sıcak asfalt serim işlemi uyguladı. Caddenin son olarak yol çizgileri çekilerek kısa sürede yenilendi ve hizmete açıldı.

Zaman kaybetmeden  Fındıkpınarı Caddesi’nin Çankaya ve Çamlıca Mahallesi Sınırları içerisinde yer alan ikinci kısım çalışmaları kapsamında Koru Caddesi ile 37510. Sokak arasındaki 1400 metre uzunluğundaki yolda faaliyetlerine devam eden ekipler, bu çalışmalar sona erdiğinde toplamda 2 bin 300 metre uzunluğundaki yolu yenileyerek hizmete sunmuş olacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster