İçel
Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 1 Ağustos 2023 132 Görüntüleme

TARSUS SPOR KULÜBÜ TOP BAŞI YAPTI

Tarsus’un köklü kulüplerinden Tarsus Spor Kulübü sezon açılışını yaptı
Başkanlığını Ali İLK’in yaptığı Tarsus Spor Kulübü 2023-2024 sezonunu 31 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 17.00’de, Tarsus Spor Kulübü A Takımı ve tüm spor okulu futbolcularıyla birlikte Tarsus 27 Aralık Stadyumu’nda gerçekleştirdi.
Başkan Ali İLK röportajında alt yapıya dikkat çekerek, amacımızın bölge futboluna Türk futboluna sporcu yetiştirmek olduğunu vurguladı. 7 kategoride alt yapısı hazır bir şekilde sezona hazırlandıklarının altını çizdi. Özellikle çocukları sokaklardan, kahve köşelerinden, kötü alışkanlıklarından arındırmak için Tarsus Spor alt yapısına önem verdik dedi.
Antrenör Cemre Çelik ise Akkoza Mikrofonlarımıza sürpriz açıklamalarda bulundu, Sezonun başta Ali İlk Başkanımıza Ve yönetimine hayırlı olmasını başarılar içinde geçmesi temennisinde bulundu.
Alt Yapı Koordinatörü Mehmet Polat ise Akkoza Mikrofonlarımıza, sezona çoşkulu bir şekilde hazırlandık, Allah’ın izliyle bir şeyler yapma gayretindeyiz, bir kaç eksiğimiz var onları da giderip güzel bir sezon diliyoruz dedi.
Tarsus Spor Kulübü’nün 2023-2024 sezonunda köklü geçmişiyle büyük başarılara imza atması ve genç yeteneklerin sporla buluşması dileğiyle, kulüp yönetimi ve sporculara başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster