Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 5 Eylül 2023 92 Görüntüleme

TARSUSLU MOTOCROSS SPORCUSU “BERKAY SARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILAMAMA ENDİŞESİ YAŞIYOR!”

Berkay Sarı, maddi zorluklara rağmen azmi ve yetenekleriyle Türkiye’yi temsil etme hayalini sürdürüyor. Umutla, sporunun ve ülkenin geleceğini parlatacak bir yardım eli uzatılmasını bekliyor.

12 yaşındaki Berkay Sarı, motokros alanında hızlı yükselişi ve yetenekleriyle dikkat çekiyor. Ancak bu yükseliş, ailesinin maddi sıkıntılarla mücadele ettiği bir döneme denk geldi. Sarı’nın babası, Murat Sarı, oğlunun yeteneklerini desteklemek istiyor, ancak maddi imkansızlıklar bu isteğin önünde büyük bir engel oluşturuyor.

2011 Doğumlu 12 Yaşındaki Tarsuslu Geç Motocross sporcusu Berkay Sarı, 16-17 Eylül 2023 tarihinde İstanbul çatalcada gerçekleşecek olan, 2023 Yılı Türkiye motokross şampiyonası 3 ayak İstanbul çatalca yarışına maddi imkansızlıklardan dolayı katılamama endişesi ile karşı karşıya.

Berkay Sarı’nın babası, “Murat Sarı evladım başarılı bir sporcu, ama ne yazık ki, yardım edeceğiz deyiğ bizleri umutlandırıyorlar, iletişim kurduğumda ya telefonumuzu açmıyorlar yada başlarından savıyorlar, şuan berkay Türkiye şampiyonasında maddi yetersizlik yüzünden, katılamama endişesi yaşıyor. Tarsuslu iş insanların yetkilerin bize sahip çıkmasını istiyoruz “dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster