Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 12 Haziran 2023 140 Görüntüleme

TARSUSLU ALİ POLAT, GUINNESS REKORLAR KİTABINDA

2 Dünya Rekorunu Elinde Bulunduran 55 Yaşındaki Tarsuslu Ali POLAT GUINNESS REKORLAR KİTABINA giriş öyküsünü ve başarısı Akkoza Mikrofonlarına anlattı.

Ali Polat : “1968 Tarsus doğumluyum.Tarsus ‘ta yaşıyorum.Spor hayatıma 8 yaşında başladım. Abim boksördü.O ip atlardı.İpi bıraktığı zaman ben alırdım.Ondan sonra geliştirdim. 13 yaşında karate salonuna yazıldım.Şınav çekme merakı başladı .Bruce Lee hayranıyım.O tek parmağıyla şınav çekerdi,ona özenirdim.

Sonra ip gözüme takıldı.Arkadaşlarıma Guınness ‘e gireceğim dedim.1 Dk da 252 adet ip atlayarak 2018 ‘de rekorlar kitabına girdim.Sonra 1 Dk da 76 tane başparmak ile şınav çekerek 2022 yılında rekorlar kitabına girdim.Mutluyum.Olmaz diye bir şey yok.

Patronlarım Sadık Boltaç ve Ali Boltaç‘a çok teşekkür ediyorum.Onlar gibi spor ve sporcuya değer veren iş adamları oldukça inanıyorum çok yetenekler ortaya çıkacaktır.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster