Ana Sayfa Gündem, Kültür, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 30 Ekim 2023 104 Görüntüleme

Tarsus Ülkü Ocakları, Cumhuriyetin 100. Yılında Büyük Bir Coşkuyla Yürüdü

Tarsus Ülkü Ocakları, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını büyük bir coşku ve gurur ile karşılamak adına unutulmaz bir etkinliğe imza attı. “Sonsuz bağlılık, Vazgeçilmez Yemin, Hiç Bitmeyecek Azimle” mottosuyla yola çıkan Tarsus Ülkü Ocakları, “Şehitler Tepesinden Cumhuriyet Meydanına” yürüyerek coşkulu bir şekilde kutlama gerçekleştirdi.

Etkinliğin başkanı Ahmet Bebek, yürüyüşün önemini vurgulayarak, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için bugün buradayız. Bu coşku, bağlılık ve azimle Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatacağımıza dair bir yemin taşıyoruz. Şehitler Tepesi’nden Cumhuriyet Meydanı’na yürüyoruz, çünkü bu coşkuyu tüm Tarsus halkıyla paylaşmak istiyoruz. Bizimle yürü Tarsus!” dedi.

Tarsus Ülkü Ocakları’nın düzenlediği bu özel etkinliğe çok sayıda kişi katıldı. Coşkuyla sürdürülen yürüyüş, Cumhuriyet’in 100. yılını coşku ve gurur içinde kutlama fırsatı sunarken, Tarsus halkını bir araya getirdi.

Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarının Tarsus’ta bu coşkuyla başlaması, Türkiye’nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin ne kadar önemli bir değere sahip olduğunu bir kez daha hatırlatmıştır. Tarsus Ülkü Ocakları’nın düzenlediği bu etkinlik, Cumhuriyetimizin 100. yılına olan bağlılığı ve sevgiyi yansıtmaktadır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster