İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 7 Kasım 2023 100 Görüntüleme

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda Tarsuslu Sorumlu Emlak Danışmanları ile “Yeni Yönetmelikler Bilgilendirme Toplantısı ”Düzenlendi

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda 07.11.2023 Salı günü saat 16.00’da,Tarsus Emlak Müşavirleri Dayanışma Derneği ve Mersin Emlakçılar Odası işbirliğinde Tarsuslu Sorumlu Emlak Danışmanları ile “Yeni Yönetmelikler Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.
Düzenlenen “Yeni Yönetmelikler Bilgilendirme Toplantısı ”nda konuşmacı olarak, Tarsus Emlak Müşavirleri Dayanışma Derneği Başkanı Umay Kolay ve Mersin Emlakçılar Odası Başkanı M. Sinan Canpolat, Tarsuslu Sorumlu Emlak Danışmanlarına, sektörleri hakkında 1 Kasım 2023 ‘te yürürlüğe giren mevzuatlar hakkında bilgi verdi.
Ardından katılımcı emlakçılar ile soru-cevap şeklinde devam eden toplantıda, katılımcılar sektörlerindeki yeni mevzuatlar hakkında son gelişmelere hakim olma fırsatını elde etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster