İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 19 Mart 2024 36 Görüntüleme

Ali Rıza Genç, Cumhur İttifakı’nın Çamlıyayla Belediye Başkanı Adayı olarak seçim çalışmalarını sürdürüyor

Son olarak, MHP Kaçep Başkanı Canan Gür, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Muammer Şimşek ve diğer üyelerle birlikte Kale Mahallesi’nde hane ziyareti gerçekleştirdi. Daha sonra Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, İlçe Başkanı Ömer Akın, AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Karataş, KAÇEP Başkanı Canan Gür, Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Zahit Kıral, Korucak Mahalle Muhtarı Aydın Torun, Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Korucak Mahallesi’ni ziyaret etti.

Korucak Mahallesi’nde iftar sonrası kahve toplantısı düzenleyen Ali Rıza Genç, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti ve taleplerini dinledi. Hane ziyaretleri de yaparak vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etti.
Cumhur İttifakı Çamlıyayla Belediye Başkanı adayı Ali Rıza Genç :”Ziyaretlerimiz devam ediyor. Gönüller bir, hedef bir. Hazırız Kararlıyız. Çamlıyayla’ya Sözümüz Var” dedi.
Bu etkinliklerle birlikte Ali Rıza Genç, halkla daha yakın bir ilişki kurmayı ve onların ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmeyi amaçlıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster