Ana Sayfa Gündem, Kültür, Sağlık, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 8 Kasım 2023 81 Görüntüleme

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU ‘İMECE MUTFAK’ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu’nun ‘İmece Mutfak’ kapsamında düzenlediği ‘Mercimekli Bulgur Pilavı Etkinliği’ Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde gerçekleşti.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu’nun toplumsal yardımlaşma, dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberliğin simgesi, kolektif iş yapma kültürünün yansıması ‘İmece Mutfak’ kapsamında düzenlediği etkinliklerde dostluğu, kardeşliği, bereketi ve sevgiyi paylaştıklarını belirten Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grup Başkanı Nazan Şengül ‘Mercimekli Bulgur Pilavı Etkinliği’nde yaptığı konuşmada alzheimer derneği, alzheimer hastalığı, alzheimer hastası ve ‘İmece Mutfak’ ile ilgili bilgilendirme yaptı. Etkinliğe emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür etti.


Etkinlikte, gönüllülerin aldığı malzemelerle yardımlaşma ve dayanışma içinde, büyük bir sevgi ve özveriyle yapılan ‘Mercimekli Bulgur Pilavı’ katılımcılara ikram edildi.
Milli ve manevi duyguların doyasıya yaşandığı ‘Mercimekli Bulgur Pilavı Etkinliği’ memnuniyet duyguları, temenni ve önerilerle son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster