Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 30 Eylül 2023 76 Görüntüleme

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Yerli ve Milli Otomobil TOGG’u Teslim Aldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) öncülüğünde üretilen yerli otomobil Türkiye’nin Gururu Otomobil Girişim Grubu (TOGG), Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na teslim edildi

TOBB’un 79. genel kurulunda 81 ilden 365 oda ve borsa için gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda TOGG, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na hizmet vermeye başladı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı [Başkanın Adı], yerli ve milli elektrikli otomobili teslim almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu önemli projeye destek veren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan [Başkanın Soyadı], TOGG’un Türkiye’de bir hayalin gerçeğe dönüşmesinin yanı sıra yeni hayallerin de gerçekleştirilmesine ve yerli milli teknolojinin gelişimine kapı aralayan bir proje olduğunu vurguladı.

Yerli otomobil TOGG, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde hizmet vererek, bölgeye önemli bir katkı sağlayacak. Bu anlamlı teslimat, Türkiye’nin otomotiv sektöründeki başarısını ve yerli üretimin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye için gurur kaynağı olan yerli otomobil TOGG’un Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na teslim edilmesi, ülkenin teknolojik gelişimine olan katkısını gösterirken, yeni dönemin başlangıcını simgeliyor. Bu önemli adımın ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster