Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Yaşam 30 Eylül 2023 89 Görüntüleme

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ve Tarsus Süt Üreticileri Birliği İşbirliği ile Sağlıklı Beslenme Bilinci Oluşturuluyor

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın 4. Meslek Komitesi, toplumda sağlıklı beslenme bilinci oluşturmak amacıyla önemli bir etkinliğe imza attı

Tarsus Süt Üreticileri Birliği ile işbirliği yapan komite, bu kez Çukurova Kavram Koleji’nde minik öğrencilerle buluştu.

Etkinlik sırasında komite üyeleri, çocuklara sütün kemik gelişimi için ne kadar önemli olduğunu anlattı ve miniklere süt ikram etti. Özellikle çocukların sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmasına katkıda bulunmayı hedefleyen bu etkinlik, öğrenciler arasında keyifli bir atmosferde gerçekleşti.Sağlıklı beslenme konusundaki farkındalığın artması için çalışan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ve Tarsus Süt Üreticileri Birliği, toplumun genç nesillerine sağlıklı yaşam tarzı alışkanlıkları kazandırmaya devam ediyor. Bu tür işbirlikleriyle gelecekte daha sağlıklı bir toplumun temelleri atılıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster