Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 14 Aralık 2023 64 Görüntüleme

Tarsus Spor U16 Takımı, Gurup Birinciliği ile Mersin’e Yükseldi

Tarsus’un spor arenasında önemli bir yere sahip olan Tarsus Spor Kulübü’nün alt yapılarından biri olan U16 futbol takımı, elde ettiği muazzam başarı ile adından söz ettiriyor. Takım, katıldığı grupta birinci olarak ilçemiz Tarsus’u Mersin’de temsil etmeye hak kazandı.

Tarsus Spor Kulübü Başkanı Ali İlk yaptığı açıklamada, “U16 takımımız, grup birincisi olarak ilçemizi Mersin’de gururla temsil etmeye hak kazandı. Hocalarımız ve Futbolcularımız ile birlikte, bu büyük başarıyı elde etmenin gururunu yaşıyoruz dedi. Başkan İlk ; hedefimiz, Mersin’i Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil etmek” ifadelerini de kullandı.

Bu başarıyla birlikte Tarsus Spor U16 takımının genç futbolcuları, yeteneklerini daha geniş kitlelere tanıtma fırsatı da bulmuş olacak. Bizde Akkoza olarak Tarsus Spor’un Mersin’de nasıl bir performans sergileyeceğini takip edip siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster