İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 14 Aralık 2023 68 Görüntüleme

İYİ PARTİ TARSUS İLÇE BİNASI YENİ ADRESİNDE HİZMETE AÇILDI

Tarsus ilçesinde İYİ Parti’nin ilçe binası, görkemli bir törenle açıldı. Yeni binaya taşınan parti, Yeni Ömerli Mahallesi 4111 Sokak Yaşar Demirci Apartmanı Kat/3 (Tekel durağı üstü) adresinde hizmet verecek.
Açılış törenine İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil’in yanı sıra, Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven ve birçok parti üyesi katıldı.
Açılış konuşmasını İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil yaptı. Özdil, yeni binanın Tarsus’taki parti faaliyetlerine olumlu bir katkı sağlayacağını belirtirken, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Ardından, İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven kürsüye çıkarak bir konuşma gerçekleştirdi. Seven, Tarsus’a daha iyi hizmet etmek için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.
Açılış töreninde ayrıca kurban kesimi de gerçekleştirildi. Törenin ardından ise katılımcılar ile birlikte yeni parti binasına çıkıldı ve Mehmet Yunus Seven söz aldı.
İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven konuşmasında :
“Değerli Yol Arkadaşlarım, Partimizin Cesur Yürekleri, Halka hizmetin öncüleri muhtarlarımız, Sivil toplumun saygın temsilcileri, Kıymetli basın mensuplarımız, Tarsus’un dört bir yanından buraya gelen, Hanımefendiler, Beyefendiler, Sevgili Gençler, Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Hoş Geldiniz, Şeref Verdiniz.
Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan, Yüreği Tarsus’a hizmet sevdasıyla atan, Tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Bizim bir ucumuz Yenice, Bir ucumuz Atalar’dır. Bir ucumuz Gülek, Bir ucumuz Baharlı’dır. Bir ucumuz Atatürk, Bir ucumuz Cumhuriyet’tir. Bizler binalara sığmayan, Yollara sığmayan, Hayallere sığmayan, Kabuğuna sığmayan, 180 mahalle, bir ve beraber, Büyük Tarsus’uz!
Bugün burada kimler var biliyor musunuz? Gelecek arayan gençler var, Destek bekleyen kadınlar var, Park isteyen çocuklar var, Yardım bekleyen yaşlılar var. Burada değişim var. Birlik var. Beraberlik var. Burada Tarsus’u Seven’ler var. Bugün burada kimler var biliyor musunuz? Yoksulluğuna çare arayanlar, Kimsesizliğine umut arayanlar, Kavga değil huzur arayanlar, Şikâyet değil çözüm arayanlar var. Burada Umut var. Çare var. Çözüm var. Burada Tarsus’u Seven’ler var.
Bugün burada ne var biliyor musunuz? Alternatif var. Seçenek var.
Tarsus için Mehmet Yunus Seven var. Sizin için, Biz varız. Tarsus için, Biz hazırız.
Değerli dostlar, Sevgili Tarsuslular, Benim sizlerle ilgili bir hayalim var. Sizleri; katılımcı, şeffaf, Halkçı bir sosyal belediyecilikle Buluşturmak istiyorum. Eşit ve adaletli hizmeti Tüm Tarsus’a ulaştırmak istiyorum. Çocuk dostu, kadın dostu, yaşlı dostu, Engelli dostu, hayvan dostu, çevre dostu Bir kent hayal ediyorum. Yoksullarına el uzatan, Muhtaçlarına sahip çıkan, Mağdurun yardımına koşan Bir belediye düşü kuruyorum.
Benim hayalime, ortak olmaya var mısınız? Ortak hayalimizde birlikte çalışmaya var mısınız? Ben de ortak hayalimizi gerçekleştirene kadar var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster