İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 20 Mart 2024 28 Görüntüleme

TARSUS MÜZESİ’NDE “KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ” KONSERİ

Tarsus Müzesi’nde, Tarsus kaymakamlığı Müze Müdürlüğü ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Mersin Devlet Opera ve Balesi iş birliğiyle düzenlenen özel bir konser gerçekleşti.
“Kahramanlık Türküleri” adıyla düzenlenen bu etkinlik, 20 Mart 2024 Çarşamba günü saat 14.00’te seyircilerle buluştu.
Konserde Piyanist Tuğçe Göksal, Soprano Avşin Dilara Kaymak, Bas Ragıp Ufuk Kasar, Bas Serkan Sevinç sahne aldılar, seyircilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundular.
Tarsus Müzesi Müdürü Doğukan Alper’in ev sahipliğinde gerçekleşen bu etkinliğe, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz’ de katılım gösterdi
Konser, Tarsus halkına ücretsiz olarak sunuldu ve katılımcılar keyifli bir müzik deneyimi yaşadılar. Bu etkinlik, şehrin kültürel yaşamına önemli bir katkı sağladı ve sanatseverler arasında büyük ilgi gördü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster