Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 21 Aralık 2023 41 Görüntüleme

Tarsus Kaymakamlığı, Gençlerle Baş Başa Projesi Kapsamında Gençlik Danışma Kurulu’nu Oluşturdu

Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Etüt ve Proje Merkezi tarafından hayata geçirilen “Gençlerle Baş Başa” Projesi kapsamında belirlenen öğrencilerden oluşturulan Gençlik Danışma Kurulu, heyecan verici bir başlangıçla faaliyetlerine start verdi. Kurulun ilk toplantısı, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU başkanlığında gerçekleştirildi.

Proje, gençlerin fikirlerini, görüşlerini ve beklentilerini merkeze alarak onların aktif bir şekilde topluma katılımlarını desteklemeyi amaçlamaktadır.Toplantıda, Gençlik Danışma Kurulu üyeleri, projenin hedefleri doğrultusunda yapılacak çalışmalar, etkinlikler ve öneriler konusunda fikir alışverişinde bulundular. Gençler, kendilerine tanınan bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirme kararlılığını ortaya koydular.

Tarsus’ta gençlerin daha etkin bir şekilde topluma katılmasını sağlamayı hedefleyen bu önemli proje, gençlik ve toplum arasındaki köprüyü güçlendirmeye yönelik atılan önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster