Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 19 Ocak 2024 56 Görüntüleme

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Şehit Ailesine Ziyaret Gerçekleştirdi

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, aralık ayında Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı’nın Kulak Mahallesinde bulunan eşini ziyaret etti. Ziyaret sırasında, şehit İsmail Yazıcı ve diğer tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

Kaymakam OTCU’nun bu duygusal ziyareti, şehit ailesine olan devlet nezdindeki destek ve minnettarlık duygularını bir kez daha vurguladı. Ziyaret sırasında, şehidin ailesine başsağlığı dileyen Kaymakam OTCU, şehit İsmail Yazıcı’nın vatan için verdiği kahramanca mücadelesinin unutulmayacağını ifade etti.

Ziyaretin ardından, şehit ailesi tarafından Kaymakam OTCU’ya teşekkür edildi ve birlikte geçirilen zamanın anlamı üzerine duygusal bir paylaşım gerçekleştirildi.

Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı’nın ailesine yapılan bu ziyaret, devletin şehit yakınlarına gösterdiği duyarlılığı ve saygıyı bir kez daha ortaya koydu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster