İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 8 Mart 2024 37 Görüntüleme

“Tarsus Kadın Korosu, Duygu Gökayaz’ın Şefliğinde Unutulmaz Bir Müzik Şöleni Sundu”

Tarsus Kadın Korosu, Şef Duygu Gökayaz yönetiminde hazırladığı muhteşem bir konserle Dünya Emekçi Kadınlar Günü Haftası kapsamında izleyicilerden büyük beğeni topladı. Program, kadın emeğinin önemini vurgulayan özel bir repertuvarla izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Koro üyeleri, sahnede birbirinden etkileyici performanslar sergilerken, Şef Duygu Gökayaz’ın ustalığıyla birleşen müzikal anlatım, izleyicileri adeta büyüledi. Programın içeriği, kadınların mücadeleleri, başarıları ve güçlü sesleriyle ifade edildi ve bu da izleyicilerde derin duygusal etkiler bıraktı.

Konsere katılanlar, Tarsus Kadın Korosu’nun yeteneklerine ve performanslarına hayranlıkla tanıklık ederken, kadınların toplumdaki önemli rolünü bir kez daha hatırladılar. Program, kadınların sanat ve müzik alanındaki başarılarına olan destek ve saygıyı pekiştirdiği gibi, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları konusunda da farkındalık oluşturdu.

Tarsus Kadın Korosu ve Şef Duygu Gökayaz, bu özel etkinlikle kadınların gücünü ve sanatın birleştirici etkisini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster