İçel
Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 24 Kasım 2022 165 Görüntüleme

TARSUS İLÇE İNSAN HAKLARI KURULU KASIM AYI TOPLANTISI YAPILDI

Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Kasım Ayı Toplantısı, Tarsus Kaymakamı ve Kurul Başkanı Kadir Sertel OTCU başkanlığında Tarsus Belediyesi Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezinde yapıldı.


Toplantıda;

▶️10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla yapılacak etkinlikler ve Tarsus’ta verilecek İnsana En Saygılı Kurum, İnsana En Saygılı Kamu Personeli ve İnsanî Proje ödülleri,

▶️Ekim ve Kasım aylarında Kurul Kararları doğrultusunda ilçe genelinde yapılan etkinlikler,

▶️Kurul Kararı ile oluşturulan Komisyonlar tarafından yapılan Huzurevi, Rehabilitasyon Merkezleri, Okul Pansiyonları ve Resmi/ Özel Hastane ziyaretlerine dair raporlar,değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca kurul toplantısına davet edilen insan hakları kulübü öğrencileri ile Tarsus Kadınlar Derneği ve Alevi Kültür Dernekleri Tarsus Şubesi Temsilcileri de hazır bulundular.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster