İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 24 Kasım 2022 146 Görüntüleme

TARSUS ADD’den ANLAMLI ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Atatürkçü Düşünce Derneği Tarsus Şube Başkanı Gökhan Arkan konuyla ilgili şunları söyledi :

”Bugün 24 Kasım Öğretmenler gününü doğrusunu söylemek gerekirse Gerçekten Derneğimiz adına dolu dolu bir gün oldu Sayime Özçürümez ilk okuluna bağışçılarımızın desteğiyle bir sınıfımızı İngilizce dersliğine kavuşturabildigimiz için son derece mutluyuz.

Tatbikîde okulumuzun Atatürk Büstünü de yenisiyle değiştirmesek olmazdı. öğrencilerimize Nutuk kitabı dağıttık Okusunlar ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk ne mücadeleler vermiş Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi Kurmuş. Nasıl Tek Başkomutanımız ve Tek Baş Öğretmenimiz nasıl olmuş bilsinler.

Okul Müdürümüz Yusuf Yalçınkaya. İngilizce Öğretmenimiz Bahar Çelik Kurtuluş Gezen Özlem Gezen Öğretmenlerimizin Sürpriz Plaket takdim etmesi ve Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakaları için ayrıca çok teşekkür ediyoruz ”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster