İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 25 Eylül 2023 112 Görüntüleme

Tarsus İdman Yurdu’nda 4-1 Mağlubiyetin Ardından Teknik Direktör İbrahim İnan ve Kaleci İlksen Kuttekin İle Yollar Ayrıldı

Tarsus İdman Yurdu, Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig A Grubu’nda mücadele eden bir ekip olarak, son maçlarında Küçükçekmece Sinopspor’u ağırladı

Ancak, bu önemli karşılaşma, ev sahibi Tarsus İdman Yurdu için beklenmedik bir sonuçla sonuçlandı ve takım, rakibi karşısında 4-1’lik bir mağlubiyet yaşadı.

Müsabaka sonrasında Tarsus İdman Yurdu yönetim kurulu olağanüstü bir toplantı düzenleyerek hızlı bir karar aldı. Aldıkları ağır mağlubiyet sonrasında teknik direktör İbrahim İnan ve takımın kalecisi İlksen Kuttekin ile karşılıklı yollarını ayırdıklarını duyurdular.

Bu ani karar, takımın performansında istenmeyen bir düşüş yaşandığına işaret ediyor ve Tarsus İdman Yurdu’nun gelecek maçlarda daha iyi bir performans sergileme hedefiyle alınmış gibi görünüyor.

Tarsus İdman Yurdu yönetimi, teknik direktör ve kaleci pozisyonlarına yeni atamalar yapmak için çalışmalara başladı. Taraftarlar, takımlarının bu değişikliklerle birlikte tekrar başarılı sonuçlar elde edeceğine olan umutlarını koruyorlar ve gelecek maçlara dair heyecanlarını sürdürüyorlar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster