İçel
Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 25 Eylül 2023 77 Görüntüleme

Eylül Ayı ” Cami-Engelli Buluşması ” Molla Kerim Mescidinde Yapıldı

Tarsus Müftülüğü tarafından düzenlenen eylül ayı Cami-Engelli Buluşması Tarsus Kültür Parkı’ında bulunan Molla Kerim Mescidinde öğle namazında gerçekleştirildi

Öğle namazının kılınmasından sonra Kur’an-ı Kerim tilâvetiyle başlayan programda Tarsus Müftülüğü Engelli Koordinatörü Abdulvahit Karabacak’ın ilahileriyle devam etti. Daha sonra İlçe Müftüsü Murat Akçay, “Toplumsal Emanet: Engelliler” temalı sohbet yaptı ve dua etti.


Cami çıkışında İlçe Müftüsü Murat Akçay, Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şubesini ziyaret etti ve Dernek Başkanı Ali Çelik’e Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşan kitap hediye etti. Dernek Başkanı Ali Çelik’in de Tarsus Müftüsü Murat Akçay’a hediye takdim etti. Duygu dolu sohbetin ardından Cami-Engelli Buluşması programı hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster