İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 7 Kasım 2022 213 Görüntüleme

TARSUS İDMAN YURDU TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDEN BASIN AÇIKLAMASI

Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği dün oynanan Sivas Belediye Spor Maçı sonrasında yaşanan olaylardan dolayı basın açıklaması yayımladı.

Basın açıklaması metni aşağıdadır ;

Dünkü oynanan Sivas Bld Spor maçında maç sonunda teknik heyetimize ve futbolcularımıza saldıran Sivas Bld Spor yöneticileri ,teknik heyeti, futbolcuları sizleri Tarsus’ta en güzel şekilde sizler gibi ağırlayacağımızdan hiç supheniz olmasın. bu takımı sahipsiz sanan Sivas Bld sporcular ,Tarsus’ta sahipsiz olmadığını en güzel şekilde hissedecektir.

Gelelim yönetim kuruluna 25 Ekim 2022 tarihinde seçilen yönetim kurulu başkan belirlemek için daha neyi bekliyorsunuz? Kimden haber bekliyorsunuz.100 yıllık kulübü 15 tane yönetici bir araya getirip başkan seçemiyorsanız bırakın gidin.

Beyler ,beyefendiler
Bugüne kadar maddi zorluklar içinde savaştığını biliyoruz. Ve her zaman size tam destek verdik ve sizleri taraftarlar olarak hiç bir zaman sahipsiz bırakmadık.sizler yalnız kalmayın diye her deplasmana çocuklarimizin rızkını vererek destek olduk. Yaşımın en güzel çağını gezerek eğlenerek gezmeyi bizde bilirdik ama biz hem kulübümüzü hem sizi yalnız bırakmamayı seçtik ve sizlere inandık.

Dünkü Sivas Belediyespor maç sonucu bizleri derin bir üzüntüyle satmıştır. Dünkü puan kaybının tek sorumlusu FUTBOLCULARDIR! Sahaya çıktığında rakibi de, hakeme de nefes aldırmayarak oynayacak ve yeneceksin, ya kendinize gelin ,ya da biz sizi kendinize getirmeyi biliriz.

Aranızdaki bazı futbolcular ekmek yediğiniz şehre ihanet etmeyin. Eğer ihanet etmeye devam ederseniz ,bu şehir size fazlasıyla zindan olur.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster