İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 6 Mart 2023 140 Görüntüleme

TARSUS CHP’NİN “GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ” PROGRAMI BU KEZ YEŞİLTEPE’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yıkıcı depremlerin ardından evlerini ve kentlerini terk ederek bölgemize gelen ailelerin yaşadıkları travmadan uzaklaşması ve özellikle çocuklarının yüzlerinin yeniden gülmesi adına Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Örgütü tarafından düzenlenen “Güzel Günler Göreceğiz” etkinliklerinin ikincisi Yeşiltepe Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

İlki geçtiğimiz hafta Atalar Mahallesi’nde düzenlenen programa Yeşiltepe’de yoğun katılım oldu.

Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Büyükşehir İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, partili yöneticiler, muhtarlar ile anne ve babalarında katılım gösterdiği programda, çocukların gülen yüzleri herkese moral oldu.

Halat çekme yarışmasından yüz boyamaya, renkli boyalarla resim yapmaktan çömlek yapımına kadar çocukların el gelişimine olumlu katkılar sunan ve birlikte oyunlar oynamalarını sağlayan dolu dolu programlarda ayrıca çeşitli ikramlarda bulunulup, armağanlar da dağıtıldı. Etkinliğe Yeşiltepe Mahalle sakinlerinin çocukları da iştirak etti.

Pamuk şekeri almak için heyecanla bekleyen çocukların, çalan müzik eşliğinde yüzlerinin güldüğü etkinlik, depremzede aileler için de moral oldu.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, deprem bölgesinden gelen yüzlerce yurttaşa evlerini ve gönüllerini açan Yeşiltepe Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Zorlukların el ele vererek ortadan kalkacağına da inanıyoruz. Yıkıcı depremlerin ardından bölgeye ilk giden Belediyelerimiz, yurttaşlarımıza yardım ellerini uzattılar ve halen de uzatmaktalar.

Bu süreçte bölgemize gelen deprem mağduru ailelerimizin çocuklarının yüzlerinin gülmesi adına tertip ettiğimiz ‘Güzel Günler Göreceğiz’ etkinliğimizin ikincisini Yeşiltepe Mahallemizde yaptık. Umarım insanlarımızın yaşadıkları sorunlar kısa sürede son bulur ve etkinliklerimiz çocuklarımızın zihinlerinde bir ömür boyu güzel bir anı olarak kalır” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster