İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 6 Mart 2023 135 Görüntüleme

TARSUS İDMAN YURDU’NDAN, 11-0 SONRASI AÇIKLAMA; ‘KAÇMAK KORKAKLARIN İŞİDİR”

11-0 Skorun ardından TİY Resmi sitesinden açıklama geldi. Açıklama Şu Şekildi :

”Şu anda yaşadığınız duygu halini çok iyi anlıyoruz. Sizden farksız şekilde bizlerde kahroluyoruz. Günlerce ettiğimiz mücadelenin sonucu bu olmamalıydı. Şu durumdan sorumlu tutulması gereken insanların şu anda kaçmış olması bizleri en çok kahreden şeylerden de biridir. Başta futbolcularla kat karşılığında anlaşan Tarsus Belediye Başkanı sayın Dr. Haluk BOZDOĞAN olmak üzere, Hakan YILDIRIM, Duran ÇALIŞIR ve Tolunay DUMAN gibi birçok isim bu geldiğimiz noktadaki suçlulardır. Bu kişiler en kısa zamanda hukuk önünde hesap verecekler. Adalet er ya da geç tecelli edecektir.

Bu sene 100. Yılına giren camiamız şu anda içinde bulunduğu durumla 100 Yıl geriye doğru gitmektedir. Ben şahsım adına taşın altına gövdemi soktum fakat takımı bu borca sokanlar parmaklarını dahi taşa değirmedi.


Şunu bilmenizi isterim; çocuklarımız ile sezon sonuna kadar mücadele edeceğiz! Bu süreçte alacağız bazı radikal kararlar ile takıma bir etki ve yeni bir heyecan gelmesini planlıyoruz.

İyi günde herkes bu takımın yanında önemli olan kötü günde de bizim çocuklarımızın bizim takımımızın yanında olmak arkasında dimdik durabilmek! KAÇMAK KORKAKLARIN İŞİDİR, hep beraber 100 yıllık camiamızın yanında olalım. Mevcut gençlerimize, takımımıza sahip çıkalım ”denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster