İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 23 Şubat 2023 150 Görüntüleme

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Oto Galerici Esnafı ile toplantı gerçekleştirdi

HALUK BOZDOĞAN, TARSUSLU OTO GALERCİ ESNAFINA MÜJDEYİ VERDİ

Tarsus Belediye Başkanı Sn. Haluk Bozdoğan, 22.02.2023 günü saat 14.00 ‘de, Belediye Meclis Salonunda, Oto Galerici Esnafı ile toplantı gerçekleştirdi.


Yeni Oto Galericiler Sitesi yapımına red oyu veren Belediye Meclis Üyeleri ve Oto Galerici Esnafı Tarsus Belediye Meclis Üyeleri ile yüz yüze geldi ve bütün anlaşmazlıklar masaya yatırıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Sn Haluk Bozdoğan; aslında Belediye Başkanı olarak Yeni Oto Galericiler Sitesinin yapımına tek başına karar verebileceğini ama ortak bir kararla komisyona gidip, Meclis Üyelerinin de onayıyla yapmak istediğini belirtti.


Oto Galerici esnafının günümüzde hava parası olarak verdikleri parayla ,yeni yapılacak olan oto galericiler sitesinde çok rahat bir şekilde dükkan mülk sahibi olabileceklerini dile getirdi.

İleri tarihte detaylar için tekrar bir toplantı yapılacağı karara bağlanarak toplantı sona erdi.


Meclis Toplantısı sonunda Tarsus Belediye Başkanı Sn Haluk Bozdoğan ,Akkoza Mikrofonlarımıza ,Yeni Oto Galericiler Sitesi toplantısını değerlendirdi. Ayrıca Ülkemizde yaşanan deprem hakkında da açıklamalarda bulundu.

Oto Galeri Sitesi Hakkında ; ”Yapımını benim meclisten geçirmeme, sormama gerek yok. Halk bana o yetkiyi vermiş, ben zaten yaparım bunu. Ama ben istedim ki tüm partilerin ortak bir düşüncesi olaraktan, uzlaşmayla paylaşmayla biz bu işi yapalım”.
Depremle ilgili ise ; ”DEPREM ÖLDÜRMEZ, BİNA DA ÖLDÜRMEZ CEHALET ÖLDÜRÜR” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster