İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 23 Şubat 2023 140 Görüntüleme

İstiklal Caddesi’nde 2. Etap Çalışmaları Başlıyor

 

Büyükşehir Belediyesi, yenileme kapsamında İstiklal Caddesi’nde 2. Etap çalışmalarına başlıyor. Caddenin araç trafiğine kapatılacak olması nedeni ile sürücülerin belirlenen alternatif güzergahları kullanmaları istendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yenileme kapsamında İstiklal Caddesi’nde 2. Etap çalışmalarına başlıyor. Belirli bir süre araç trafiğine kapatılacak olan caddede, ilk olarak altyapı yenileme ve asfaltlama işlemleri tamamlanacak. Sonrasında kaldırım düzenleme, ağaçlandırma, ışıklandırma ve kent mobilyaları işlemleri tamamlanarak, cadde vatandaşların kullanımına sunulacak.

Kaymaz: “İstiklal Caddesi’ni eski canlı günlerine kavuşturmak istiyoruz”

Çalışma hakkında bilgi veren Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı mimarlarından Şeyda Kaymaz, “İstiklal Caddesi’nin 2. etap çalışmaları kapsamında, Hastane Caddesi kavşağı ile Özgür Çocuk Parkı kavşağı arasındaki kısım, 23 Şubat 2023 tarihi itibariyle araç trafiğine kapatılacak ve caddede altyapı çalışması başlayacak. Sonrasında ise yağmur suyu drenaj hattı yenileme çalışması ve kaldırım düzenleme işlemleri devam edecek” 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster