İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 5 Aralık 2022 169 Görüntüleme

Tarsus Agem’de Aile İçi İletişim Seminerleri Başladı

Tarsus Agem’de Aile İçi İletişim Seminerleri Veriliyor.
Tarsus Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezinde her hafta Çarşamba günü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Uzmanları tarafından, yetişkin Kur’an kursu öğrencilerine yönelik ‘Aile İçi İletişim Seminerleri’ veriliyor.
Tarsus Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezi Koordinatörü Vaiz Emine Can tarafından organize edilen seminerlerde, sağlıklı bir toplumun temel gereksiniminin doğru iletişim yollarının tespiti üzerinde çalışmalar yürütülüyor.
2.12.2022 Çarşamba günü öğleden sonra, Yavuz Sultan Selim camii kur an kursu öğrencilerinin katıldığı seminere iştirak eden Tarsus Müftüsü Ali Can, toplumun çekirdeği kabul edilen ailenin sağlıklı iletişim kurmasına bağlı olduğunu ve bu kapsamda da Tarsus Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezi tarafından bilinçlendirme ve farkındalık faaliyetlerine ağırlık verdiklerini ifade etti.
Tarsus Müftüsü Ali Can, eşler arasında uyum, iletişim engelleri, evlilikte çatışma sebepleri, çatışma çözüm stratejileri, eşler arasındaki tartışmalarda işe yaramaz tartışma kalıpları hakkında bilgi vererek, aile içi eğitim konusunda anne-baba ve çocuk iletişimi, çocuğun kişiliğinin oluşumunda ailenin önemi, çocuğun başarısında aile faktörü hakkında konuşmalar yaptı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster