İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Sağlık, Tarsus, Yaşam 5 Aralık 2022 162 Görüntüleme

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ TARSUS’TA BÜYÜK FARKINDALIK YARATTI

Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Belediyesi ve Tarsus Engelliler Platformu işbirliği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Programı nedeniyle; 3 Aralık Cumartesi günü saat 10.00 ‘da
Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Heykeline çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Sn. Dursun Arslan’ın Atatürk Heykeline Çelenk sunumunu takiben ,Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile birlikte Sn. Dursun Arslan günün anlam ve önemine belirterek, engelli bireylerin yaşadığı sorunlara değindi.
Ardından Tarsus Belediye Başkanı Sn Haluk Bozdoğan ve Tarsus Kaymakamı Sn Kadir Sertel Otcu’da günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar ve her zaman engelli bireylere destek olmak için çalıştıklarını dile getirdiler.
Son olarak Tarsus Otizm Derneği başkanı Sn Fatih Düzenli günün anlamına uygun şiirini seslendirdi. Çelenk sunma töreni böylelikle son buldu.
3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Programı; Tarsus Engelliler Platformunun hazırladığı Kültür Parktaki program ile devam etti.
Tarsus Otizm Derneği Başkanı Sn Fatih Düzenli ‘nin sunuculuğunu üstlendiği , Tarsus Engelliler Platformunun hazırladığı programda Tarsus Belediyesinin tekerlekli sandalye ve beyaz baston dağıtım töreni gerçekleştirildi.
Tarsus Engelliler Platformu tarafından; Akif Erman, Ayşe Behçet ve Fikri Topuz ‘un kısa müzik dinletileri, Yeşeren Umutlar Rehabilitasyon Merkezi Öğrencilerinin Şiir okuması, Tarsus Sakatlar Derneği Yaşlılar Korosu müzik dinletisi ve Halk Eğitim Folklor Ekibi gösterisi gerçekleştirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster