İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 24 Nisan 2023 150 Görüntüleme

Talat DİNÇER AKKOZA MEDYA GRUBUNU ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Adayı Sn. Talat Dinçer, CHP Tarsus İlçe Teşkilatı ile birlikte 24.04.2023 Pazartesi günü bir dizi ziyaret gerçekleştiriyor.
Ziyaretler kapsamında Akkoza Medya Grubumuzu da ziyaret eden sayın Dinçer’i Ceo’muz Hasan Selenoğlu karşıladı. Dinçer Akkoza ekip arkadaşlarımıza hayırlı haftalar dileyerek kolaylıklar diledi. Ceo’muz Hasan Selenoğlu Sn Dinçer’e Ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.
Ziyarette Talat Dinçer’e Chp Tarsus İlçe Başkanı Ozan VARAL, Chp Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi Meclis Üyesi Sn Ali BOLTAÇ ve Partiler eşlik etti.
Talat Dinçer’in Tarsus ziyaret programı ise şöyle ; Esnaflar Odası buluşması, Yarenlik Alanı esnaf ziyareti, Atatürk caddesi esnaf ziyareti, Üçgen çarşı esnaf ziyareti ve Yeşilyol esnaf ziyareti şeklinde devam edecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster