İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yazarlar 18.12.2023 107 Görüntüleme

Seyhan Çağlar Emen’in “AFGAN MAHALLESİ” Kitabı Çıktı

Tarsus Güner Baykal Toplantı ve Konferans Salonu, 16 Aralık Cumartesi günü, saat 14.30’da, Seyhan Çağlar Emen’in “AFGAN MAHALLESİ” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşisi için renkli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.Tarsus Kent Konseyi Başkanı Ayşegül Butcher, etkinlik öncesinde yaptığı açıklamada, “Tarsus’un sözlü tarih çalışmalarını desteklediğimiz, Kent Belleğine büyük katkısı olacak Seyhan Çağlar Emen’in ‘AFGAN MAHALLESİ’ adlı kitabının tanıtımı ve söyleşisi için Tarsus Güner Baykal Toplantı ve Konferans Salonunda bir araya geldik. Bu etkinlik, kültürel çeşitliliğin ve mahallelerimizin zengin hikayelerinin paylaşılmasına vesile olacak önemli bir adım” dedi.

Seyhan Çağlar Emen’in kitabı, Afgan Mahallesi’nin geçmişinden günümüze uzanan öyküsünü ele alıyor. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, mahalle sakinleri ve Tarsuslu hemşehrileri arasında bir buluşma noktası oldu.Etkinliğe katılan ve destek veren herkese teşekkür eden Ayşegül Butcher, “Aramızda olan, bizi yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinlikler, kentimizin zengin kültürel yapısını daha da ön plana çıkarmamıza vesile oluyor” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster