İçel
Ana Sayfa Gündem 15 Aralık 2023 57 Görüntüleme

İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN ALİ YERLİKAYA’NIN BAŞKANLIĞINDA, GÜVENLİK VE ASAYİŞ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın başkanlığında, Bakan Yardımcıları, 81 İl Valileri, Bakanlık Bürokratları, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları ve Sahil Güvenlik Komutanları’nın iştirakiyle Video Konferans Sistemi (VKS) yoluyla gerçekleştirilen Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’na katıldı.
Başta terör, organize suç örgütleri, uyuşturucu, düzensiz göç ve siber suçlarla mücadele olmak üzere güvenlik ve asayiş ile ilgili hususların ana gündem maddeleri olarak ele alındığı toplantıya Mersin İlimizden video konferans yoluyla; Valimiz Ali Hamza Pehlivan ile birlikte İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster