İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 17 Şubat 2024 36 Görüntüleme

POLİS HABER NOKTASI GAZETESİ’NDEN AKKOZA MEDYA’YA ZİYARET

Diyarbakır’ın önde gelen gazetelerinden biri olan Polis Haber Noktası Gazetesi’nin Mersin Tarsus Temsilcisi Hacı Ergünöz Akkoza Medya grubunu ziyaret etti
 Ziyaret kapsamında Akkoza Medya’nın rejisörü Erdal Alakaş ile basın sektörü ve basın mesleği üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirildi.
Ziyaret sırasında, medya sektöründeki gelişmeler, basının sorumlulukları ve geleceği üzerine karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Akkoza Medya’nın deneyimli ekibi, Polis Haber Noktası Gazetesi temsilcilerine sektördeki yenilikler ve değişen dinamikler hakkında bilgi verirken, misafirler de kendi deneyimlerini paylaştılar.
Akkoza Medya Rejisörümüz Erdal Alakaş ile gerçekleşen sohbet, basının toplum üzerindeki etkisi, haber doğruluğu ve objektifliği gibi önemli konuları ele aldı. Her iki taraf da medyanın toplumsal bir sorumluluk taşıdığı konusunda hemfikir olarak, kaliteli ve tarafsız haber yayıncılığının önemini vurguladılar.
Ziyaret sonunda karşılıklı iyi dileklerle ayrılan ekipler, iş birliği ve iletişim kanallarını güçlendirme konusunda mutabık kaldılar. Polis Haber Noktası Gazetesi temsilcileri, Akkoza Medya’nın misafirperverliği ve samimiyeti için teşekkür ederken, Akkoza Medya ekibi de nazik ziyaretleri için konuklarına minnettarlık duyduklarını ifade ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster