Ana Sayfa Gündem, Yaşam 17 Şubat 2024 55 Görüntüleme

Tarsuslu İl Emniyet Müdürü “Hakan Aksoy” Son Yolculuğuna Uğurlandı

Adana’nın Yurt Mahallesi’nde oturan ve Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan Tarsuslu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
 58 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası olan Aksoy’un ani vefatı, ailesini ve meslektaşlarını derin bir üzüntüye boğdu.
Sabah saatlerinde yaşanan acı olayın ardından ailesinin ihbarı üzerine sağlık ekipleri harekete geçti ve Aksoy’un bulunduğu adrese ambulanslar sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Aksoy kurtarılamadı.
Hakan Aksoy için Adana Emniyet Müdürlüğü’nde bir tören düzenlendi. Türk bayrağına sarılı tabutunun önünde eşi Aytül, kızı Esra ve oğlu Furkan, gözyaşları içinde babalarına son kez veda ettiler.
Törene, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, kent protokolü ve emniyet personeli de katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Hakan Aksoy’un cenazesi, toprağa verilmek üzere Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Kargılı Mahallesi’ne götürüldü.
Hakan Aksoy’un ani ölümü, meslektaşları ve sevenleri arasında büyük bir boşluk bıraktı. Güvenlik güçleri camiası, Aksoy’u vefatının ardından bir kez daha anma ve dualarla yâd etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster