İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 17 Ekim 2023 132 Görüntüleme

Plantas Crop Başkanı Semra Saydanoğlu’ndan Kaymakam Kadir Sertel Otcu’ya Ziyaret

Tarsus’un seçkin iş dünyası temsilcileri, Plantas Crop Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Semra Saydanoğlu, eski dönem belediye meclis üyesi Esat Dönmez ve Yuşa Saydanoğlu, Tarsus Kaymakamı Sayın Kadir Sertel Otcu’yu ziyaret etti

Ziyaret kapsamında Tarsus’un tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtılması ve ortaya çıkarılmasında sivil toplum kuruluşlarının (STK’lar) rolü üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirildi. Semra Saydanoğlu, Tarsus’un zengin tarihi ve doğal kaynaklarına dikkat çekerek STK’ların bu konuda önemli bir rol oynadığını vurguladı. Ayrıca, Tarsus’ta sosyal hayatın geliştirilmesine yönelik söyleşiler gerçekleştirildi.

Plantas Crop firması yönetim kurulu başkanı Semra Saydanoğlu, firmanın Türk tarımına katkı sağlayan inovatif ve sürdürülebilir teknolojileri hakkında bilgi verdi. Bu önemli ziyaret, Tarsus’un kültürel ve doğal zenginliklerinin korunmasına ve tanıtılmasına dair işbirliğinin önemini vurguladı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster