Ana Sayfa Gündem, Kadın, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 17 Ekim 2023 190 Görüntüleme

Tarsus İsmetpaşa Mahalle Sakinleri Kentleşme Sorunlarına Çözüm İstiyor

Tarsus İsmetpaşa Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümle ilgili düşüncelerini ve mağduriyetlerini basın mensuplarıyla paylaşmak üzere bir araya geldi
Bugün saat 13.00’te İsmetpaşa Mahalle Muhtarlığı önünde toplanan mahalle sakinleri, kentsel dönüşüm süreciyle ilgili endişelerini dile getirdi. Mahalle sakini Meral Öz, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün kendilerini nasıl etkilediğini anlattı ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a güvendiklerini ve mağduriyetlerinin giderileceğine inandıklarını ifade etti.
Diğer mahalle sakinleri ise kira ödemelerinin aksamış olmasından kaynaklanan mağduriyetlerini vurguladılar.
İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Nadir Batmaz, mahallenin kentsel dönüşüm sürecinin bir süre önce başladığını ancak protokol gereği bazı işlemlerin zaman aldığını belirtti. Vatandaşların, inşaatların hızlandırılmasını talep ettiklerini dile getiren Muhtar Batmaz, kamulaştırma aşamasında bazı eksikliklerin olduğunu belirtti ve Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın bu sorunların giderilmesinin ardından temel atma töreni düzenleyeceğini söyledi.
İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Nadir Batmaz, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a güvendiklerini belirtti, ancak kira fiyatlarının yükselmesi nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşandığını da ekledi ve mağduriyetlerin bir an önce giderilmesini umut ettiklerini ifade etti. Tarsus İsmetpaşa Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşüm sürecinin daha adil ve sorunsuz bir şekilde tamamlanması için çaba harcıyorlar. Bu süreci yakından takip edeceğiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster